خرید کلایمر در مشهد و فروش کلایمر در مشهد

خرید کلایمر در مشهد و فروش کلایمر در مشهد

اگر در حال انجام یک پروژه ساختمانی مرتفع هستید و یا قصد انجام آن را دارید، شما را به خرید کلایمر و فروش کلایمر در مشهد با تهران کلایمر راهنمایی میکنیم. همان طور که میدانید کار کردن در ساختمان های مرتفع، سازه های نفتی، برج های بلند و حتی انجام تعمیرات، نقاشی و یا تمیز کاری ها، به علت ارتفاع بالا، سختی های زیادی دارد. کلایمر انجام چنین کار هایی را راحت میسازد و در واقع میتوان گفت که یکی از ابزار های لازم برای انجام پروژه های بلند مرتبه ساختمانی، کلایمر میباشد.

کلایمر چیست؟

کلایمر در دسته بالابر های ساختمانی قرار دارد که نتیجه پیشرفت نسل بشر در حیطه انجام کار های ساخت و ساز میباشد. در گذشته برای کار کردن در ارتفاعات بلند از داربست استفاده میشد. داربست ها هم هزینه بالایی داشتند و هم نصب و راه اندازی آن ها با خطرات بسیار زیادی مواجه بود. از طرفی ایمنی جان کارگران با داربست در خطر بود. کلایمر با ورود به دنیای ساخت و ساز، ضمن کاهش هزینه های ساخت و ساز و سختی نصب و راه و اندازی، ایمنی جان کارگران را هنگام کار در ارتفاعات تامین کرد. ضمن این که به کمک کلایمر سرعت انجام کار ها نیز افزایش یافت.

کلایمر ها انواع مختلفی دارند و میتوانند در جهات عمودی و افقی نمای ساختمان ها جا به جا شوند و نفرات، بار و یا مصالح را بین طبقات جا به جا کنند. اگر بخواهیم به طور خلاصه وار کلایمر را با داربست مقایسه کنیم، باید بگوییم که کلایمر به طور کلی مقرون به صرفه تر از داربست است. ضمن این که استفاده از آن نیز به نسبت داربست راحت تر بوده و به کمک ان میتوان کار ها را به سرعت انجام داد. از طرفی به کمک کلایمر امینت جان کارگران تضمین میشود.

انواع کلایمر های ساختمانی

همان طور که گفتیم، کلایمر ها انواع مختلفی دارند و هر کدام از آن ها در محل خاصی و برای انجام یک کار ویژه ساخته شده اند. اگر بخواهیم کلایمر ها را بر اساس نیروی مورد نیاز برای کارکردشان تقسیم بندی کنیم، میتوانیم آن ها را در دو دسته مکانیکی و برقی قرار دهیم. کلایمر برقی، دارای موتور الکتریکی میباشد و با نیروی برق فعالیت میکند. این نوع از بالابر بر ها به دو دسته تقسیم بندی میشوند. یکی از آن ها در جهت طولی و دیگری در جهت عمودی حرکت میکند. برخی از آن ها نیز ریلی بوده و سبد کلایمر روی ریل حرکت میکند.

کلایمر هایی که از نوع مکانیکی یا دستی میباشند، با نیروی دست کار میکنند و مخصوص ساختمان هایی با ارتفاع کم میباشند و ضرفیت حمل بار توسط آن ها پایین است. علاوه بر این برای ساختمان هایی که ارتفاع زیادی دارند، مناسب نیست چرا که نیروی دست نمیتواند سبد کلایمر را تا ارتفاع بالا جا به جا کند.

مزایا و کاربرد های کلایمر ساختمانی

کلایمر در مقایسه با داربست حجم و وزن کمتری دارد و به همین علت نیز امکان نصب و راه اندازی آن راحت تر میباشد. در پروژه هایی که به صورت طولانی مدت ادامه میابند، نسبت به داربست انتخاب مناسبی بوده و هزینه کمتری دارد. کلایمر میتواند به راحتی نفرات و بار را تا نقاط بلند مرتبه ساختمان جا به جا کند و در این حین نیز ایمنی جان افراد و سایل را حفظ میکند. گاهی اوقات افراد پس از پایان پروژه، کلایمر را همچنان روی نمای ساختمان نگه میدارند تا بتوانند نمای ساختمان را تمیز کنند.

از طرفی کلایمر ها دارای ترمز های اضطراری میباشند، به این معنی که اگر سبد کلایمر به هر علتی نظیر وزش باد و ... دچار لرزش و یا خطر شود، به صورت خودکار، کلایمر در هر جایی که قرار دارد، ترمز میکند. همان طور که در ابتدا نیز گفتیم، کلایمر به ما کمک میکند تا بتوانیم به انجام کار های تعمیرات ساختمانی در قسمت های مرتفع ساختمان، نقاشی نمای ساختمان، بازسازی نمای ساختمان های مرتفع، نصب کامپوزیت پنل و ... بپردازیم.

نحوه نصب کلایمر در مشهد با تهران کلایمر

برای اجاره کلایمر یا نصب کلایمر در مشهد با تهران کلایمر ابتدا باید تجهیزات و سازه هایی که قرار است روی بام قرار بگیرند را نصب کنیم. سپس اگر سیستم ما از نوع مونو ریل است، باید ریل های سیستم نصب گردد. در نهایت نوبت به نصب سبد کلایمر میرسد. سبد کلایمر، جعبه ای با طول 2 الی 6 متر است که بر اساس ظرفیت حمل کلایمر و وزن بار تعیین میشود. سعی کنید برای نصب کلایمر از افراد متخصص کمک بگیرید چرا که نصب آن به دانش تخصصی نیاز دارد و کوچک ترین خطا در نصب آن میتواند ایمنی جان افراد و مصالح را به خطر بیاندازد.

تفاوت انواع مختلف کلایمر های پرتابل و ثابت

کلایمر ها از جهت دیگری نیز تقسیم بندی میشوند و در دو گروه کلایمر های ثابت و پرتابل قرار میگیرند. کلایمر های پرتابل به گونه ای هستند که شما میتوانید پس از پایان کار، آن را باز کرده و به مکان و یا پروژه ی دیگری انتقال دهید و به صورت مجدد استفاده کنید. این در حالی است که کلایمر های ثابت، دائمی بوده و ما نمیتوانیم در مواقع دلخواه آن را باز کرده و به صورت مجدد استفاده نماییم. از انواع کلایمر های ثابت میتوان به ماشین روف، مونوریل و تلسکوپیک اشاره کرد.

توجه داشته باشید که کسانی که معمولا روی پروژه های مختلفی فعالیت میکنند، از کلایمر های پرتابل استفاده میکنند چرا که اگر بخواهند از کلایمر های ثابت برای هر پروژه مختلف استفاده کنند، هزینه تمام شده آن بسیار زیاد خواهد بود. از طرفی دستگاه های پرتابل قابلیت حمل دارند و این نیز میتواند جزو مزایای برتر این نوع از کلایمر باشد.

توجه داشته باشید که این شما هستید که تعیین میکنید، از کدام نوع کلایمر و برای چه کاری قرار است، استفاده کنید. افرادی که میخواهند در پروژه های کوتاه مدت و با ارتفاع کم کار بکنند، خرید کلایمر های ثابت و دستی توصیه میشود. از طرفی اگر قرار است در پروژه های سنگین و مرتفع کار کنید، انتخاب کلایمر برقی و پرتابل میتواند گزینه مناسبی برای این کار باشد.